Žarko Lazetić
FK Partizan
Žarko Lazetić

FK Partizan

Žarko Lazetić, Foto: FK Partizan

On je Partizanova prva opcija kada stvari krenu po zlu! Naime, posle smene Milana Ristića na klupi Teleoptika, na mesto trenera je postavljen Žarko Lazetić koji je bio džoker uprave crno - belih i kada je prvi tim napustio prvo Miroslav Đukić, a onda i Zoran Mirković.

PROČITAJTE JOŠ:

Teleoptik je pet kola pre kraja sezone na 14. mestu i sve je bliži ispadanju u Srpsku ligi (grupa Beograd). Milan Ristić je bio tri godine na klupi i on je uveo Teleoptik u prvu ligu!

"Moja želja kao trenera Teleoptika je da stvorimo igrače za prvi tim FK Partizana koji izlaze iz podmlatka i koji će jednom lepršavom igrom koju želim da stvorim biti konkurentni za ozbiljne igračke pozicije.Stoga mi je kao treneru posebna čast što sam imenovan za taku odgovornu poziciju na kojoj sam potpisao ugovor na dve godine,a koja će upravo ostaviti dovoljno prostora za rad i stvaranje novih igrača.Budući da je ostalo pet kola do kraja i da pogledom na tabelu deluje kao da smo ispali ,moje je da sada svakim treningom damo maksim,a da ne govorim da želimo da izvučemo najbolje iz preostalih utakmica.Mislim da je ovo najbolji put za mene kao trenera i igrače i samim tim još jednom ističem da sam počastvovan imenovanjem." - rekao je Lazetić.