Grizman
twitter/BleacherReport
Antoan Grizman Barselona

EPA Toni Albir

Antoan Grizman Barselona, Foto: EPA Toni Albir

* Već duže vreme je Barselona bila zainteresovana za njegove usluge

* Grizman je hteo da promeni sredinu i da napusti Atletiko Madrid

* Proveo je pet uspešnih godina u Madridu, gde je za Atletiko odigrao 180 utakmica i postigao 94 golova

Francuskom napadaču je napokon ispunjena želja da pojača redove katalonskog giganta, a po svemu sudeći neće se naigrati tamo. On je iz Atletika prešao u Barselonu za 120 miliona evra, ali je madridski klub uložio žalbu.

Njegov transfer bi mogao biti poništen zbog spora oko visine odštete, potvrdio je predsednik La Lige, Havijer Tebas:

"Moguće je da se blokira igračev transfer. "La Liga" mora odlučiti hoće li poduzeti takav korak", rekao je Tebas za "Onda Cero" kada je upitan o 'slučaju Grizman'.

U Atletiku tvrde da je transfer dogovoren pre 1. jula, odnosno dana kada je Grizmanu pala cena, odštetna klauzula (u slučaju da stigne ponuda nekog kluba), sa 200 na 120 miliona evra.

"Atletiko je uložio službeni prigovor na Grizmanov transfer i izdavanje dozvole za igrača. Slučaj je u procesu", dodao je Tebas.

U međuvremenu, Atletiko je prijavio Barselonu, FIFA-i zbog ilegalnog pristupanju Grizmanu u decembru 2017. godine, a sam Francuz je odbio ponudu katalonskog velikana prošlog leta. 

Atletiko je Barselonu prijavio FIFA-i zbog ilegalnog pristupa Griezmannu u prosincu 2017. godine, a sam igrač odbio je ponudu katalonskog velikana prošlog leta. 

PROČITAJTE JOŠ: