DOBIO JE PONUDU I PRELOMIO JE Tavamba odlučio gde će igrati sledeće sezone

Ljubimacnavijača Partizana je blistao u Al Tavonu.

Leandre Tavamba
Leandre Tavamba, Foto: Alo/V. Marković

Navijači Partizana su ga obožavali, toliko da su mu čak i pesmu ispevali. Koliko mu je lepo bilo u Srbiji, Leandre Tavamba često podseća sve putem društvenih mreža. Al Tavon je u avgustu 2018. platio za Kamerunca 1.400.000 evra, koji je do sada u njihovom dresu postigao 31 gol i dodao šest asistencija. Njegov doprinos u istorijskom osvajanju Kupa kralja prošle godine je bio nemerljiv, u tom senzacionalnom uspehu Tavamba je blistao sa šest pogodaka u toliko utakmica.

Mediji u Saudijskoj Arabiji tvrde da je iskusni centarfor posle razgovora sa predsednikom kluba Muhamadom Al Kasijem, pristao da mu se aktivira opcija iz postojećeg ugovora po kojoj se saradnja produžava za još 12 meseci, do kraja takmičarske 2020/21. Al Tavon je ispunio cilj i zadržao Tavambu, koji će potpisati novi ugovor, na obostrano zadovoljstvo.

Pandemija virusa COVID-19 je zaustavila saudijsku Pro ligu, samo osam kola pre kraja šampionata, pa se očekuje da Tavamba zvanično potpiše kad prođe haos koji traje već nekoliko nedelja, pre svega u Evropi.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi