Pep Gvardiola
Martin Rickett/PA via AP
Pep Gvardiola

Martin Rickett/PA via AP

Pep Gvardiola, Foto: Martin Rickett/PA via AP

Kako "Espreso" ekskluzivno saznaje, mladi napadač Čukaričkog je potpisao ugovor sa "građanima", a vrednost transfera je 3 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Slobodan Tedić je novi član Mančester Sitija.

Ipak, s obzirom na jaku konkurenciju i njegove godine, on će ostati narednih godinu dana na pozajmici na Banovom brdu.

Iako se pričalo da skauting služba prati igrača Čukaričkog, koji je ove sezone postigao 4 gola (3 u kvalifikacijama za LE i 1 u Superligi), ipak se može reći da je ovo nenadano pojačanje za stratega "građana" budući da se konkretno ni u engeskim ni u srpskim medijima nije mogla zvanično naći ova informacija.

Fudbaleru Seltika sestra preminula od raka, a navijač Rendžersa mu dobacio - "Kako je ona?" (VIDEO)

AUTOR: Kurir-Alo.rs/S.I. DATUM I VREME: 04.09.2019. 08:57 Sport je mesto za nadmetanje i navijanje, ali ne i ovakve stvari- Seltik, Foto: Printscreen Twitter / Kelly McGe Šokantan snimak je zabeležen prošlog vikenda po završetku prvog ovogodišnjeg "Old firma" u kome je Seltik potvrdio dominaciju nad Rendžersom i slavio kao gost sa 2:0.

Pep Gvardiola je očito poslednjih godina namirisao da rudnik talenata leži u Srbiji i dečaka koji bi jednog dana mogli biti vrhunsku igrači, jer je još pre dve godine u Siti doveo i dvojicu braće iz Crvene zvezde, Luku i Ivana Ilića koji trenutno igraju na pozajmici u Viteseu.

BONUS VIDEO:

Bogdanović i Muta Nikolić napravili šou na treningu: Nakon obračuna trojkama, Bogdan duguje patike!

 

Komentari (1)

milovan

04.09.2019 13:32

U danasnje vreme ugovor u fudbalu za tri miliona.???!! Pa toje plata srednjeg fudbalera za tri meseca. Bruka. A mise jos falimo.