Tadić pogodio ali to nije bilo dovoljno! Real ''iz pepela'' do boda u Menhengladbahu! (VIDEO)

Alo.rs/F.I. | sport 2020-10-27 20:57:13 2020-10-27 20:57:13

Svi golovi večerašnjih utakmica Lige šampiona na jednom mestu.

EPA/Paolo Magni

KRAJ UTAKMICA! - Sjajne utakmice smo gledali večeras u Ligi šampiona. Najviše bure je bilo u Madridu, gde je Atletiko okrenuo Salcburg uz sjajnog Žoaoa Feliksa, za konačnih 3:2! Ajaks je prokockao dva gola prednosti protiv Atalante, na kraju 2:2 (tadić strelac sa penala, odigrao ceo meč). Isto tako je bilo i u Menhengladbahu gde je Borusija imala sve u svojim rukama, ali je Kazemiro u drugom minutu nadoknade postavio konačnih 2:2. Liverpul i sa kombinovanim timom siguran protiv Mitjilenda - 2:0, Siti protiv Marselja 3:0 (Nemanja Radonjić igrao do 78.), dok je Porto očekivano lako pobedio Olimpijakos 2:0. Za Zamejeve je debitovao i Marko Grujić koji je odigrao poslednjih 20 minuta. 

90+'To može samo Real! Kazemiro sa veliki bod! 2:2

90' Čini se da je Liverpul pobedio MItjiland sa pola gasa. Penalom u poslednjem minutu stavili su tačku na i - 2:0

87' Evo još dve promene u jednom minutu! Atletiko u svom stilu dolazi do prednosti u poslednjim minutama utakmice! Dok Real smanjuje prednost Menhengladbaha na 2:1.

85' Olimpijakos je krenuo na sve ili ništa i to mu se obilo o glavu. Serhio Oliveira povećava prednost Portugalaca na 2:0.

82' Nije Mančester Siti puno čekao da pokaže da smo upravu, dao je i treći gol i sva pitanja rešio. Ovoga puta Rahim Sterling je bio strelac.

78' Dugo se ništa nije događalo na terenima Lige šampiona, a to je onda prekinuo Gundogan i osigurao pobedu Engleza protiv Marseja! 0:2

61' Kako igra Duvan Zapata! Kao što smo i najavili, biće ovde još bure i tako je i bilo! 2:2