Reprezentativci Srbije
Printscreen Youtube / Fudbalski

 

Reprezentativci Srbije

Printscreen Youtube / Fudbalski

Reprezentativci Srbije, Foto: Printscreen Youtube / Fudbalski

Prijateljska utakmica protiv selekcije Paragvaja na programu je u četvrtak od 20:45 na "Gradskom stadionu" u Kruševcu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Tri dana posle prijateljskog susreta naše reprezentativce očekuje duel protiv selekcije Litvanije u okviru grupe B kvalifiakcija za Euro.

Reprezentativci Srbije

Printscreen Youtube / Fudbalski

Reprezentativci Srbije, Foto: Printscreen Youtube / Fudbalski

U međuvremenu, naši reprezentativci se trude da i van terena rade stvari koje svojom humanošću proizvode nekim drugim ljudima lepe uspomene. A najjače uspomene ostaju one koje smo stekli kao deca.

Upravo su se kod njih uputili reprezentatici Tadić, Miletić i Pavkov. Oni su posetili osnovne škole "Dragan Lukić" i "Sava Šumanović", a kako je bilo možete da pogledate u video klipu koji je okačio znanični Jutjub profil FSS-a.

"Delije" neće prisustvovati utakmici u Staroj Pazovi!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 09.10.2019. 16:51 Utakmica Kupa Srbije između Crvene zvezde i Trepče, koja je trebalo da se odigra u Zvečanu je otkazana. Delije, Foto: Alo/M. Metlaš Administracija tzv. Kosova je zabranila ulazak crveno-belima, navijačima i novinarima na teritoriju Kosova i Metohije, a da u tome pripomogne došla je i policija na administrativni prelaz Jarinje.

Srbija se nalazi na 3. mestu u grupi i postoje male šanse da na taj način ostvari veliki plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine. Realnije jeste da se "orlovi" preko Lige nacija plasiraju na takmičenje koje nismo igrali od 2000. godine.

BONUS VIDEO:

Fudbaleri Zvezde pozdravljaju navijače na Jarinju

 

Tagovi