Red ispred stadiona
Alo/ Dragutin Bužić
Red ispred stadiona

Alo/ Dragutin Bužić

Red ispred stadiona, Foto: FK Crvena Zvezda

* Revanš utakmica igra se narednog utorka

* Jang Bojs i Crvena zvezda u prvom meču odigrali su nerešeno 2:2

* Ukoliko elminišu Jang Bojs, ekipa iz Beograda će drugu godinu uzastopno igrati u grupnoj fazi Lige šampiona

Nepregledna kolona navijača Crvene zvezde od ranog jutra napravila je red ispred blagajni stadiona "Rajko Mitić" u nadi da će doći do vrednog parčeta papira za predstojeću utakmicu Crvena zvezda - Jang Bojs.

Oko 100 navijača Jang Bojsa dolazi u Beograd!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 23.08.2019. 08:53 U prvom meču u Bernu bilo je 2:2. Marakana, Foto: FK Crvena zvezda * Jang Bojs i Crvena zvezda u prvom meču odigrali su nerešeno 2:2 * Revanš se igra narednog utorka u Beogradu * Ukoliko elminišu Jang Bojs, ekipa iz Beograda će drugu godinu uzastopno igrati u grupnoj fazi Lige šampiona Crvena zvezda i Jang Bojs imaju šanse za prolaz u Ligu šampiona pošto je u prvom meču u Bernu bilo 2:2.

Delije su poranile kako bi zauzele svoje mesto u redu ispred Marakane za utakmicu kojom bi crveno - beli mogli ispisati još jednu stranicu istorije kluba ukoliko ostvare trijumf. 

Red ispred stadiona

Alo/ Dragutin Bužić

Red ispred stadiona, Foto:FK Crvena Zvezda

Sudeći po velikom interesovanju navijača za ovaj meč, stadion će biti dupke pun, a najavljen je dolazak i nekoliko stotina navijača iz Švajcarske.

PROČITAJTE JOŠ:

Ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaju 800 dinara, za bočni deo istoka (sektori 1, 2, 6 i 7) 1.200 dinara, za centralni deo istočne tribine (sektori 3, 4 i 5) 1.800 dinara, a ista cena važiće i za sektore 1, 2, 6 i 7 na bočnom delu zapadne tribine. Za centralni deo zapada (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22) biće potrebno izdvojiti 2.000 dinara, za VIP zapad 3.000 dinara, VIP 1 i 2 5.000 dinara, kao i za VIP galeriju.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda