Crvena zvezda - Kopenhagen
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
Crvena zvezda - Kopenhagen

Alo/Marko Metlaš

Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: Alo/Marko Metlaš

Nema dileme da su kadrovski problem skrojili tim srpskog šampiona, ali - koga nema bez njega se mora. Poznato je da su Nemanja Milunović i Dušan Jovaničić suspenovani za ovaj meč, zbog čega se nisu ni našli u avionu za Švajcarsku. S druge strane, zbog povreda Vladan Milojević neće moći da računa na El Fardu Bena, Milana Pavkova i Srđana Babića, s tim da je reprezentativac Komorskih otputovao sa ekipom, ali su šanse da zaigra - minimalne, dok su Pavkov i Babić ostali u Beogradu.

Iz FSS-a prihvatili zahtev Crvene zvezde

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 14:04 Još uvek nije utvrđen naknadni termin. Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda Utakmica 6. kola Superlige Srbije između fudbalera Crvene zvezde i Čukaričkog je odložena. AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 09:48 Čeka se taj transfer.

Ukoliko se dogodi da Milan Rodić, Marko Marin, Ričmond Boaći i El Fardu Ben “požute”, propustiće revanš na "Marakani" naredne nedelje.

Milan Borjan

AP/Darko Vojinović

Milan Borjan, Foto: AP/Darko Vojinović

Sastavi:

Jang Bojs (4-4-2): Van Balmos - Lotomba, Luštenberger, Zigler, Garsija - Fasnaht, Sijero, Pereira, Špilman - Nsame, Asale. Trener: Gerardo Seoane.
Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan - Gobeljić, Pankov, Milunović, Rodić - Kanjas, Ivanić - Vukanović, Marin, Garsija - Boaći. Trener: Vladan Milojević.

PROČITAJTE JOŠ:

“Blik”: Borjan bolji od De Hee

U susret večerašnjem meču, uticajni švajcarski list “Blik” je na svom internet izdanju posvetio pažnju Crvenoj zvezdi tekstovima o generalnom direktoru Zvezdanu Terziću i golmanu Milanu Borjanu. Autor priče o Terziću prisetio se njegovih izjava o Džerdanu Šaćiriju pred prošlogodišnji duel Zvezde i Liverpula u Ligi šampiona, kada Albanac koji igra za reprezentaciju Švajcarske nije ni doputovao na duel dva tima u Beogradu. Za Milana Borjana su imali samo reči hvale, pošto su kroz statističke podatke iz prošle i ove sezone došli do zaključka da golman crveno-belih ima bolje brojke čak i od čuvara mreže Mančester junajteda Davida De Hee.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom