Mohamed Salah
EPA/Justin Lane
Mohamed Salah

EPA/Justin Lane

Mohamed Salah, Foto: EPA/Justin Lane

Jedna od najvećih zvezda Liverpula Mohamed Salah nedavno je primetno ostao bez daha kada je stao pored jedne od najlepših fudbalerki sveta, Aleks Morgan, koja je bila zvezda večeri na proslavi 100 najuticajnijih ljudi sveta "Time 100 Gala".

PROČITAJTE JOŠ:

VONOVA U ŽIŽI I POSLE KARIJERE Penzionerka koja mami uzdahe

SUDBINSKA VEZA SRPSKIH KLUBOVA SA FINALISTIMA LŠ Znamo šta je Pavkov uradio Liverpulu, a za Poketinov Totenhem PARTIZAN JE KLJUČAN

DURENT SE POVREDIO, ALI STEJT SLAVIO Jedan učesnik finala istoka već poznat - UBEDLJIV TRIJUMF ZA KRAJ (VIDEO)

Tada ga je sportistkinja sasvim iznenadila stajlingom, a Salah nije previše naviknut na takvo odevanje kod kuće.

Atraktivna fudbalerka se pojavila u potpuno crvenom odelu, bez brusa, sa dekolteom do pupka, pa su mnogi izraze lica Salaha prokomentarisali kako je Egipćanin bukvalno pocrveneo, jer je njegova žena u skroz drugačijem izdanju.

Naime, Mohamed Salah je oženjen i prati religijske običaje baš kao njegova bolja polovina, koja nosi hidžab na svim javnim okupljanjima. 

ŠTA SE OVO DOGODILO?! TRAGEDIJA TADIĆA I "KOPLJANIKA"! Moura sahranio Ajaks u poslednjim sekundama! Totenhem posle ČUDA NIKAD VIĐENOG u finalu Lige šampiona! (VIDEO + FOTO)

Aleks Morgan i Mo Salah

Instagram/alexmorgan13

Aleks Morgan i Mo Salah, Foto: Instagram/alexmorgan13

Par je zajedno posmatrao i meč Liverpul - Barselona.

U TOKU SAME UTAKMICE! OVO NIKO NIJE VIDEO Dvojici fudbalera Ajaksa DODATE KESICE NA TERENU! Konzumirali iz njih, a zatim PALI (FOTO)