Inđija
FK Crvena zvezda
Inđija

FK Crvena zvezda

Foto: FK Crvena zvezda

Nišlije su do tri boda stigle sa bele tačke, a jedanaesterac koji je iskoristio Haskić bio je četvrti na poslednje tri utakmice novajlije u Super ligi koji je tim povodom izdao saopštenje.

Pročitajte još:

"Kome smeta 'mala' Inđija u Super ligi i zbog čega neko iz samo sebi znanim razlozima želi da uništi jednu zdravu sportsku atmosferu?", pitaju se u Inđiji i dodaju:

"Zbog čega je FK Inđija kao klub koji igra najlepši fudbal u Srbiji kažnjen sa šest dosuđenih jedanaesteraca protiv naše ekipe, pitamo zašto smo 'najgrublji' klub u Super ligi po broju pokazanih žutih kartona, ako javnost dobro zna način i stil igre FK Inđija. Zašto i kome smetamo, i zašto se protiv našeg kluba vodi neviđena hajka?

Poznata težina Nathove povrede

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 23.09.2019. 16:13 Izmena Bibrasa Natha u 77. minutu večitog derbija probudio je strepnju crno-bele publike jer je izraelski fudbaler izašao šepajući sa terena. Foto: Alo/Marko Metlaš Sjajni fudbalski arhitekta je posle proslave važna tri boda sa terena izašao šepajući i probudio bojazan partizanovaca za njegovo zdravstveno stanje.

Sa druge strane, našim fudbalerima je 'zabranjeno' da ulaze u duele jer svaku kontakt igru sudije okarakterišu kao prekršaj naših igrača. A o suđenju u Inđiji najbolje svedoči reakcija inđijske mirne publike koja je sudijsku trojku sa poslednje utakmice ispratila neviđenim zvižducima i povicima", stoji u saopštenju Inđije.

Inđija posle devet kola zauzima 14. mesto na tabeli Super lige sa sedam bodova.

Bonus video: Slavlje Sume i koškanje igrača posle pogotka