Sejduba Suma
Alo/Vladimir Marković
Sejduba Suma

Alo/Vladimir Marković

Sejduba Suma, Foto: Alo/Vladimir Marković

U utakmici 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije, Partizana je deklasirao TSC (4:0), a u listu strelaca su se upisali: Holender (24. i 62. minut), Suma (61.) i Asano (71.) Prvi prvom kontaktu sa loptom, pošto je u 61. minutu ušao u igru, Sejduba Suma je postigao gol za 0:2 u Senti.

- Kad smo otišli na reprezentativnu pauzu, otišli smo na neki način rasterećeniji, jer smo tada, u poslednjoj utakmici, odneli pobedu. Međutim, znali smo da dobro moramo iskoristiti taj period i dobro se, i fizički i psihički, pripremiti jer nas čeka opet niz teških utakmica od kojih je prva sa TSC-om. TSC je ekipa koja zna i hoće da igra fudbal i to su i pokazali na utakmici. Za svaku ekipu je najteže kada se protivnik zatvori i kada morate da kružite, da „igrate okolo“, da biste probili bunker. Juče se igrao fudbal, a mi smo, i pored mnogo propuštenih, iskoristili svoje šanse - kaže u dahu Gvinejac.

Odmah po ulasku u igru, akcijom Jojića, Holendera i tebe, postigao si gol?

- Sve su to sjajni momci, a mislim da je juče Holender pokazao kakav je igrač i koliko će tek značiti ekipi. Mislim da smo se vratili u poslednjih nekoliko utakmica i da smo pokazali karakter koji nas je ranije krasio. Vraćamo zajedništvo i veru u sebe - završava Suma.

PROČITAJTE JOŠ: