Slovan Bratislava
twitter/denniksme
Slovan Bratislava

twitter/denniksme

Slovan Bratislava, Foto: twitter/denniksme

* Za Slovan iz Bratislave nisu nastupali Srbi (Dražić i Čavrić) zato što nisu hteli da igraju protiv tima sa tzv. Kosova

* Zvezda je eliminisala Suduvu u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

* Ukoliko Zvezda ispadne iz daljenjeg kvalifikacija, postoji mogućnost da opet igraju protiv Suduve

Ekipa litvanske Suduve plasirala se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto je ukupnim rezultatom 10:0 eliminisala Tre Pene iz San Marina.

Najpre su slavili u gostima sa 5:0, a večeras su istim rezultatom u Marijampolu dotukli nedoraslog rivala.

Trostruki strelac u večerašnjem susretu bio je Topčagić, a osim njega su se u strelce upisali i Kerla i Gotal.

Suduva će se u trećem kolu sastati sa poraženim iz susreta drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, između Makabija iz Tel Aviva i rumunskog Kluža.

U ostalim večerašnjim mečevima, jermenski Ararat je kao gost savladao Linkoln na Gibraltaru sa 2:1 i prošao dalje posle trijumfa i u prvoj utakmici sa 2:0, luksemburški Didelanž je remizirao na svom terenu sa Škendijom iz Severne Makedonije (1:1) i prošao dalje zahvaljujući pobedi u prvoj utakmici od 2:1, a Slovan iz Bratislave je kao gost trjumfovao u Prištini protiv Feronikelija sa 2:0 rutinski prošao dalje pošto je i prvi meč dobio sa 2:1.

Nije bilo Dražića i Čavrića, koji nisu želeli da igraju protiv tima sa tzv. Kosova, ali je i bez njih Slovan uspeo da izađe na kraj sa tvrdim i nezgodnim igračima Feronikelija.

Prvo je De Marko u 19. minutu slomio otpor rivala, a sve dileme otklonio je Holman u 54, u prvoj utakmic bilo je 2:1 za Slovake u prvoj utakmici.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Trening Crvene zvezde pred Helsinki