Vladan Milojević na konferenciji za štampu u Litvaniji
Alo! V. Zogović
Vladan Milojević na konferenciji za štampu u Litvaniji

Alo! V. Zogović

Vladan Milojević na konferenciji za štampu u Litvaniji, Foto: Alo! V. Zogović

Crvena zvezda na startu kvalifikacija za Ligu šampiona gostuje Suduvi (20), koju je prošle godine u dvomeču drugog kola lako eliminisala ukupnim rezultatom 0:5. Šef struke crveno-belih kaže da se ne osvrće ono što je bilo pre 12 meseci, odnosno da veruje da raspolaže sa boljim sastavom nego lani.

Milan Pavkov

crvenazvezdafk

Milojević nije želeo da otkrije da li mu neki od fudbalera koji su napustili “Marakanu” nedostaje.

- Razmišljam o ovima što su tu. Ne mogu da žalim ni za kim, nemam vremena za to. Fokus mi je isključivo na igračima na koje trenutno raspolažem. Verujem da su ovi sada bolji od onih koji su igrali prošle godine - rekao je Milojević na konferenciji za medije u Marijampolju.

O današnjem protivniku, prvaku Litvanije, ima samo reči hvale.

Dušan Tadić

EPA-EFE/OLAF KRAAK

- Vredno smo se pripremali na pripremama. Igramo protiv tima koji je u takmičarskom ritmu. Razlika između Suduve od prošle godine i ove sada je da su oni mnogo kvalitetniji nego minule sezone. Plus to što su doveli nekoliko pojačanja. Očekuje nas jako teška utakmica - dodaje Milojević.

Kada su u pitanju pojačanja, Kanjas i Tomane, šef stuke crveno-belih nije hteo da otkrije da li će se neko od njih naći u startnih 11.

PROČITAJTE JOŠ:

- Poveo sam sve igrače koji su licencirani. Oni treba da se integrišu u našu filozofiju i videćemo da li će zaigrati danas. Želimo da svi zajedno budemo kompaktni - zaključio je Vladan Milojević.