Sudijska komisija se hitno oglasila povodom poništenog gola Zvezde

Alo.rs/ I.Dž. | sport 2019-09-22 22:14:59 2019-09-22 22:14:59

Partizan je savladao Crvenu zvezdu u 161. večitom derbiju rezultatom 2:0, a po završetku utakmice oglasila se Sudijska komisija FSS.

Alo/Marko Metlaš

Izabranici Sava Miloševića materijalizovali su dominantnu igru i upisali tri boda. Tokom samog meča nije bilo protesta igrača ni sa jedne strane, ali je po završetku meča Mitar Mrkela izrazio sumnje u sudijsku odluku prilikom situacije u kojoj je sudija Jovanović dosudio prekršaj nad Stojkovićem i poništio gol Crvene zvezde.

Pročitajte još:

Milan Karadžić, predsednik Sudijske komisije FSS, po završetku utakmice je izdao saopštenje. 

"Vrlo brzo, koliko već u utorak ili sredu sastaće se Sudijska komisija i analizirati kolo za nama, posebno učinak arbitara u večitom derbiju. Situacija kod ponštenog gola Zvezde i prekršaja nad golmanom Stojkovićem zahteva posebnu analizu i tome ćemo posvetiti veliku pažnju", neveo je Karadžić u saopštenju.

Borjan nije mogao da ignoriše provokaciju - Sudije su bile primorane da reaguju (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 22.09.2019. 20:10 Partizan je savladao Crvenu zvezdu u 161. večitom derbiju rezultatom 2:0, a utakmicu je prelomio spektakularan pogodak Sejdube Sume. Foto: Alo/Marko Metlaš Napadač crno-belih je neodbranijvo šutirao u 83. minutu, a potom iza gola crveno-belih proslavio pogodak.

Bonus video: Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"

 

Expand player
Pogledajte više