Strateg crveno-belih izričit: "Nemam problem, mogu da odem kad mi se bude reklo"

Alo.rs/ I.Dž. | sport 2019-11-29 13:52:01 2019-11-29 13:52:01

Vladan Milojević je na konferenciji za medije pred meč sa Voždovcem, govorio o njegovom trenutnom statusu u klubu.

AP/Darko Vojinović

Poviod za priču o milojevićevom statusu predstavljao je poraz od Bajerna (6:0), ali i poruka podrške koju je strategu Crvene zvezde uputio sportski direktor Mitar Mrkela.

"Kad pričamo o mom statusu, ja vam kažem sada - jako sam ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu", počeo je trener Zvezde, pa nastavio:

"Mogu da odem kada god mi se bude reklo. Nemam taj problem, ja njihovu podršku imam, hvala im na tome. Mnogo sam ponosan i kako god da je, kada god bude bilo, da li će biti danas ili za godinu dana. Drago mi je da sam postao deo istorije još onda kada sam pobedio Florijanu u prvoj utakmici na kojoj sam vodio Zvezdu. Ne čitam komentare, ne može da me komentariše neko ko me ne poznaje. Ovo ostalo, ja ću nastaviti da radim svoj posao, uprava je tu. Ja sam ovde došao da dam svoj maksimum, ako sam kriv, kriv sam. Tući će te Đura, tako je jednostavno. Fudbal je takav sport, najteže je nama i igračima. Ne želim da pričam o tome. Onaj dan kada je završena utakmica sa Bajernom, okrećemo se dalje, to je sport".

Na konkretno pitanje da li će u januaru napustiti klub kao što se piše (pominje se odlazak u Kinu i Grčku), Milojević je rekao:

"Hajde da preskočimo to, piše se, ne piše se. Ja sam koncentrisan na Zvezdu, imam dosta posla, ne mogu da komentarišem, ne znam odakle sve to ide, nemam neki komentar na to. Da li sam zanimljiv ili nisam, ne znam, u svakom slučaju u ovom trenutku razmišljim samo o Crvenoj zvezdi".

Expand player
Pogledajte više