STOJKOVIĆU, NA ČEMU SI? Marš iz Srbije!

Alo.rs | sport 2018-09-23 21:59:24 2018-09-23 21:59:24

Stojković je bio očajan posle derbija, ali njegova izjava nikako nema opravdanje!

Alo!/Marko Marković

Golman Partizana Vladimir Stojokvić izjavio je posle utakmice sa Crvenom zvezdom nešto što nijednom normalnom Srbinu ne bi palo na pamet - da ga je sramota svog porekla i da će se već sutra odreći našeg državljanstva.

Pročitajte još:

 

- Sramota me je što sam Srbin! Odreći ću se sutra pasoša. Sramota je što je upropašten derbi. Nikada ovako nešto nisam video. Moraš 300 posto da budeš siguran kada donosiš takve odluke. Bio sam ja unutra, on nije mogao da vidi izvadio sam loptu, nije prešla gol-liniju. Čestitam igračima Zvezde na borbenosti. Samota me je što sam član ove države - kazao je za TV Arena Stojković posle utakmice.

Svašta smo očekivali od njega, ali da je ovaj golman spreman da se odrekne svog porekla i srpstva, nismo mogli ni da zamislimo.

Ukoliko nema nikakav respekt prema ovom narodu i državi koja mu je dala sve i u kojoj je počeo da gradi karijeru, trebalo bi bar da saoseća sa svojim korenima i poreklom, jer ono što je izjavio posle utakmice, niko normalan ne bi ni pomislio. Ali, očigledno mu ni to nije sveto.

Srami se, Stojkoviću!

 

Expand player
Pogledajte više