NOVI SELEKTOR UVODI PROMENE! Stojković neće popuštati, evo šta će biti zabranjeno reprezentativcima!

Piksi želi da odmah postavi stvari na svoje mesto.

Dragan Stojković
Dragan Stojković, Foto: FSS

Novi selektor Srbije Dragan Stojković Piksi gostovao je u petak na televizija "Arenasport" gde je otvoreno pričao o obavezama koje ga čekaju u narednom periodu. Nakon što je objavio debitantski spisak reprezentativaca na koje računa u prvom ciklusu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Nekadašnji predsednik Crvene zvezde otkrio je pre svega šta će se u selekciji "orlova" promeniti po pitanju discipline, odnosno šta će biti zabranjeno.

- To zavisi od igrača, isključivo od njih. To što oni žive, ja sam to prošao već. Imao sam mnogo trenera i znam kako treba da se ponašam i da radim. Što se tiče nekih zabrana, kad kažete "zabraniti", to je gruba reč. Neke stvari će u svakom slučaju biti zabranjene. Negativno komentarisanje u javnosti, ponašanje u javnosti mora da bude adekvatno, ima tu dosta stvari. Moram da imam koncentraciju za ono šta radim i neće biti problema.

- Sada je modernije, živimo u visokoj tehnoligiji. Ne mogu ja da zabranim igračima da koriste telefone. To nije dobro. Svaka vrsta zabrane na tu temu može da ima kontraefekat. I ja ga koristim na način kako ga i oni koriste. Mi to moramo poštovati. Postoje rituali, u smislu da se čuju sa suprugom ili vide dete pred meč. Zašto bi to neko branio? Ja nisam neki tiranin.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi