Stiven Džerard
AP/Martin Meissner
Stiven Džerard, Foto: AP/Martin Meissner

Džerard otkriva da je imao poseban odnos sa Toresom, ali nakon što je Španac odlučio da pređe u Čelsi, bivši reprezentativac Engleske je bio utučen.

"Ako me pitate ko je neprestano iz dana u dan bio najbolji igrač, Luis Suarez je bio životinja, ali moje najbolje godine bile su uz Fernanda Toresa zbog onoga što sam osećao. Nisam igrao dovoljno sa Toresom jer je otišao u Čelsi i to mi je slomilo srce", priznao je Džerard.

"Bio sam jako tužan kada je otišao. U to vreme radili smo kako bismo što bliže najboljim klubovima. Kada je Tores bio ovde, postigao sam mnogo golova i bio sam na vrhuncu karijere, osećao sam se fantastično. Shvatam da je situacija kod svih drugačija, ljudi imaju snove i biraju svoj put. Nisu svi gradski dečaci koji vole klub, ali me ionako boli kada neko ode. Pokušao sam da ubedim njegovog agenta da ostane, ali nisam mogao ništa da uradim".

Nakon toliko godina i raznih igrača sa kojima je igrao, Džerard o Suarezu i Toresu priča sa posebnom emocijom.

"Razlog što tako pričam o njima dvojici je zato što sam bio na vrhuncu forme. Da, igrao sam i sa Foulerom, ali sam tada bio vrlo mlad i još zelen. Igrao sam i sa Ovenom, ali tu sam bio često povređen i nisam bio u najboljim godinama. Sa Toresom i Suarezom je to bio savršen trenutak, još više sa Toresom. Tih godina sam osećao da smo mogli da igramo protiv bilo koga. Nije me bilo briga ko nam je protivnik dok smo bili zajedno na terenu", istakao je Englez.

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ: