Bruno golman Flamenga
youtube/ printscreen
Bruno golman Flamenga

youtube/ printscreen

Bruno golman Flamenga, Foto: youtube/ printscreen

Vest da je brazilski golman Bruno naručio ubistvo bivše devojke i da je njeno telo iseckao u komadiće, te nahranio svoje pse (rotvajlere) dok je kosti zacementirao, je uzdrmala fudbalski svet pre 10 godina.

Ova priča izgleda da nema kraj, pošto je nekadašnji kapiten Flamenga ponovo došao u središte skandala.

Naime, on je optužen na 22 godine zatvora 2013. nakon što je priznao da je ubio Elizu Samudio koja je tvrdila da nosi njegovo dete! (Crna kosa).

Ovaj 35-godišnjak služi "poluotvorenu" kaznu od jula 2019. godine, to znači da mu tamošnje vlasti dozvoljavaju da igra u nižim ligama, a sada živi sa svojom suprugom u Riu!

Sad je nekadašnja nada brazilskog fudbala izazvala nove kontroverze jer je postao zaštitno lice jedne tamošnje štenare!

"Juče sam imao zadovoljstvo da upoznam štenaru u kojoj drže rasu američkog bulija. Voleo bih da zahvalim njima za gostoprimstvo i da im čestitam na predivnim životinjama! Na fotografiji su Estrela i Kristal, ja sam poveo svog Bobija da upozna nove prijatelje i da se igra puno!" - napisao je Bruno i izazvao gomilu reakcija.

Mogli su se videti komentari kao "Ova zemlja se smeje u lice svim ženama!" i "Ovakav nivo nepoštovanja nikad nisam video!"

On je odgovorio kritikama preko svog Instagram naloga:

"Kako bih rasčistio stvari, jedan od tih pasa je moj, a otišao sam štenaru zbog posete i iskoristio sam šansu da je povedem. Nije neophodno da me spreče da postavim šta god hoću zbog iluzije treće strane. Ne radim reklamu za štenaru, ali ne vidim problem ni kada bih je radio! Ja volim životilje!" - zaključio je nekadašnji kapiten Flamenga!

PROČITAJTE JOŠ: