POSLE 9. JANUARA NEMA ODLAZAKA IZ PARTIZANA Stanojević progovorio zašto je doneo ovu odluku i koga čeka da konačno potpiše ugovor

Voleo bih da ostanu svi, ali ako neko dobije ponudu, zašto da ne, može da ide - kaže strateg crno-belih.

Aleksandar Stanojević (Partizan), Foto: FK Partizan

Pred polazak na pripreme u Tursku ugovor sa Partizanom produžio je reprezentativac Crne Gore Aleksandar Šćekić.

Trener Aleksandar Stanojević se nada da će njegovim stopama i kogega iz veznog reda Saša Zdjelar.

- Drago mi je zbog Šćekića, tu je, igrao je kod svakog trenera, pa i kod mene. Zadovoljan sam što je ostao sa nama. Voleo bih i da Zdjelar produži ugovor. Rekao sam i ranije da je važno da samo na vreme dobijete informaciju, ako neko želi da ide ili ima ponudu. U prelaznom roku nikad ne znate da li će neko da dobije ponudu. Voleo bih da ostanu svi, ali ako neko dobije ponudu, zašto da ne, može da ide.

Stanojević je na kraju jesenje polusezone poručio igračima da do 9. januara svako može da ide, a posle tog datuma niko!

- Nisam promenio priču. Bila je individualna priča, ko želi da ide! Šefe, ja se ovde ne osećam komforno, pa... Do 9. januara su mogli tako da mi kažu. Sada ne može! Može, eventualno, neko da dobije ponudu i da je klub razmotri, a priča o samostalnom odlasku više ne važi.

Da li se neko prijavio da ide?

- Nije. Vidim da je svima super, svi su zadovoljni. Ne žele da odu po svaku cenu. Sve to sam uradio samo iz jednog razloga, da se osećam dobro i mirno kad se oseća borba za mesto. Da kažem: "Ne možeš da budeš nezadovoljan, jer sam ti pružio priliku". Jednostavno, da bi od njega tražio maksimum i da on ne bi smeo da bude nezadovoljan.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi