Dejan Stanković
EPA/Andrej Cukić
Dejan Stanković

EPA/Andrej Cukić

Dejan Stanković, Foto: EPA/Andrej Cukić

Posle te utakmice se obratio Dejan Stanković koji je oduševio sve simpatizere crveno-belih zbog dresa u kojem se pojavio pred kamerama!

Naime, trener Zvezde se pojavio u dresu nedavno preminulog košarkaša Majkl Odža!

Stanković je bio vidno tužan zbog smrti bivšeg košarkaša Crvene zvezde.

"Učinio sam to za sve njegove saigrače, imao sam priliku dvaput da ga vidim na aerodromu. Stvarno je bio 'dobroćudni džin', neka mu je večna slava!" - rekao je Dejan Stanković odmah posle meča za TV "Arenasport".

Osvrnuo se i na utakmicu:

"Dobra utakmica za nas po veoma teškom terenu. Dočekao nas je motivisan protivnik, ali nismo odustajali. Kako je prolazimo vreme, bili smo sve bolji, a mogli smo i gol više da postignemo. Ipak, najbitnije je da ulazimo u šanse i da stojimo dobro na terenu. Bilo je grešaka i to direktnih u prvom poluvremenu, ali nemam šta da zamerim igračima. Svaka im čast za svaki minut na terenu. Ovo je pravi mentalitet" - počeo je Stanković.

Istakli su se danas mladi igrači, mrežu rivala pogodili su Krstović i Nikolić, a i Vulić je fenomenalnim golom zaokružio pobedu.

"Mladi igrači moraju da znaju da je svaka utakmica za njih kao praznik. Treba da izgaraju na terenu i da se bore za dres Crvene zvezde. Čestitam Krstoviću i Nikoliću na golovima, ali i Vuliću koji bi mogao ponovo da osvoji sat za najlepši gol kola".

PROČITAJTE JOŠ: