Dejan Stanković
Alo/Marko Metlaš
Dejan Stanković

Alo/Marko Metlaš

Dejan Stanković, Foto: Alo/Marko Metlaš

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković večeras protiv amatera iz gibraltarske Evrope debituje kao šef struke na kontinentalnoj sceni. Nema sumnje da će trostruki uzastopni šampion Srbije do vrha napuniti mrežu pekara, apotekara, poštara i učitelja, a trener Stanković protiv izabranika Rafe Eskobara neće računati čak na šestoricu momaka iz igračkog pogona Zvezde.

UEFA je objavila koje igrače su crveno-beli prijavili za međunarodne izazove, a na toj listi nema nekih dobro poznatih lica. U pitanju su Milan Pavkov, Mateo Garsija, Dušan Jovančić, Nikola Krstović i Stefan Hajdin, dok se od ranije znalo da je Branko Jovičić protiv subotičkog Spartaka odigrao poslednje minute u dresu Zvezde pred selidbu u Ural. 

Šta očekujete od Crvene zvezde u Evropi ove sezone?

 

Na spisku igrača koji su prijavljeni za večerašnji meč su: Golmani: Borjan, Popović, Ćopić. Defanzivci: Gajić, Degenek, Pankov, Babić, Milunović, Rodić, Eraković, Gobeljić. Vezni igrači: Ivanić, Vulić, Kanga, Katai, Petrović, Simić, Nikolić, Gavrić, Sanogo, Radulović, Spiridonović, Ben. Napadači: Boaći, Tomane, Vukanović.

PROČITAJTE JOŠ: