Dejan Stanković
Foto: FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

Foto: FK Crvena zvezda

Dejan Stanković, Foto: Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je apsolutni favorit protiv slabašnog Ararata, koji nije pobedio nijednog rivala u Evropi ove sezone u 90 minuta, a uz to će domaćin biti na neutralnom terenu na Kipru zbog ratnog stanja u državi. Jermeni ne bi smeli da prave problem Zvezdi, ali trener Dejan Stanković nimalo ne potcenjuje rivala koji je poslednja prepreka za plasman u Ligu Evrope. 

Ko prolazi u Ligu Evrope?

 

Stanković će napraviti mnogo promena u ekipi u odnosu na meč protiv Omonije i eliminaciju iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Od prvog minuta će na teren novi napadač Dijego Falćineli, a očekuje se da na mestu desnog beka zaigra Milan Gajić. Njegoš Petrović će zauzeti mesto u srednjem redu umesto suspendovanog Sekua Sanogoa. 

Crvena zvezda (najverovatniji sastav): Borjan, Gajić (Gobeljić), Milunović, Degenek, Rodić, Petrović, Ivanić, Ben, Kanga, Katai, Falćineli. 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Goran

01.10.2020 06:28

Plašim se da nam forsiranje Kange i Bena ne dođe glave. Totalno su van forme i bolje bi bilo da su starteri Nikolić i Gavrić. A verujem i da ima mesta i za Jovančića, na poziciji zadnjeg veznog, umesto beskorisnog Njegoša Petrovića.