Milutin Sredojević
Profimedia
Milutin Sredojević

Profimedia

Milutin Sredojević, Foto: Profimedia

Milutin Sredojević je juče istakao - tako je preneo klub iz Kaira - da je srećan što dolazi u Zamalek. Istovremeno, srpski trener poznat širom Crnog kontinenta se suočava s teškim optužbama iz Južne Afrike da je silovao ženu u hotelu!

Ovo može samo on! Evo kako Siniša iz bolničkog kreveta vodi utakmicu! Italijani oduševljeni Srbinom!

AUTOR: Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 19.08.2019. 20:03 - 19.08.2019. 20:11 Mihajlović je uveren da će pobediti bolest i ponovo biti uz teren Siniša Mihajlović, Foto: EPA Giorgio Benvenuti * Mihajlović je u julu otkrio da boluje od akutne leukemije * Podrška za brzi oporavak je stigla sa svih strana * Mihajlović je prošle sezone Bolonju spasao ispadanja iz elitnog takmičenja Srpski trener Siniša Mihajlović, koji se oporavlja od leukemije, iz bolničke sobe delio je savete fudbalerima Bolonje na meču protiv Pize u Kupu Italije.

 

U Kairu očekuju trofeje

U Zamaleku, klubu čija slava daleko prelazi granice Egipta, nisu obraćali pažnju na optužbe iz Južne Afrike, već su se pohvalili da dovode trenera bogatog iskustva spremnog za izazove.

„Mićo dolazi s ciljem da osvaja trofeje. Uveren je da će vođenje ’belih vitezova’ biti odličan dodatak njegovoj trenerskoj karijeri na afričkom kontinentu“, naveo je klub iz Kaira.

Tek nekoliko sati pošto je Sredojević obelodanio da napušta Orlando Pirate, „Sandej vorld“ je objavio da je Mićo, kako ga zovu svi u Africi, pre desetak dana optužen za seksualno nasilje i da je to zapravo razlog njegove ostavke i napuštanja države na jugu kontinenta. Navodno, kako je naveo taj južnoafrički list, Srbin je pokušao da čistačicu u hotelu u Johanezburgu prisili na seks.

„Portparol policijske stanice Norvud u Johanezburgu, Kai Makubele, potvrdio je da je otvoren slučaj seksualnog nasilja posle incidenta u hotelu ’Protea Vonderers’. On je potvrdio da je osumnjičeni sportska ličnost, ali nije otkrio njegovo ime“, preneo je „Sandej vorld“.

Kako se dalje navodi, incident se dogodio u toaletu dan pre Dana žena.

„Prema policijskim dokumentima, u koje je ’Sandej vorld’ imao uvid, 51-godišnja radnica je čistila toalet oko 6 ujutru i tada je trener navodno tražio da ima seks sa njom. Pokušavao je da skine pantalone, ali je ona zavrištala, otvorila vrata i istrčala napolje“, preneo je taj list, uz reči neimenovanog visokog funkcionera u policiji pokrajine Gauteng da će „slučaj biti predat detektivima specijalizovanim za seksualne prekršaje i nasilje u porodici“.
Sredojević je odbio optužbe, rekavši da su glasine o seksualnom napadu netačne i u izjavi za Bi-Bi-Si najavio:

- Tužiću sve koji su učestvovali u objavljivanju tih navoda.

PROČITAJTE JOŠ:

Kao razlog za napuštanje Južne Afrike, 49-godišnji trener je naveo privatni razlog.

- Moja majka je bila bolesna i morao sam da odem da je vidim, a navodi koji su se potom pojavili su neprihvatljivi. To su lažne tvrdnje - poručio je Mićo.

BONUS VIDEO

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane koji košarkaš neće putovati na Mundobasket