Aleksandar Mitrović
AP
Aleksandar Mitrović

AP

Aleksandar Mitrović, Foto: AP

Aleksandar Mitrović i fudbalski tim Fulam, nisu uspeli da izbore opstanak u Premijer lige, a prema pisanju stranih medija sasvim sigurno će doći do kraja saradnje. 

U engleskim medijima je bila informacija da će nekadašnji fudbaler Partizana i Njukasla ostati na ostrvu i pojačati nekog od engleskog premijerligaša, potom su stizale ponude iz Španije, Nemačke, Italije i Kine, a sada je nova zemlja u igri. Stigla je bogata ponuda iz Turske!

PROČITAJTE JOŠ:

Hose Antonio Rejes

EPA - EFE

Prema pisanju turskih medija, pregovori između Fenerbahčea i Fulama su uveliko počeli, a u pregovore je uključen nekadašnji košarkaš Mirsad Jahović (Turkdžan) koji je jedan od zaposlenih u menadžerskoj agenciji dobro poznatog Falija Ramadanija.

Taj isti izvor navodi da Fenerbahče nema nameru da potpuno otkupi ugovor Mitrovića, pošto je klauzula za njegovu slobodu 34 miliona evra, već bi ga doveli na pozajmici.

Oni su spremni da ispune sve uslove koje srpski napadač ima, pa je klub iz Istanbula spreman da obezbedi godišnju platu od 4,5 miliona evra, a ukoliko sezona bude uspešna, srpskog napadača očekuju i bonusi u tom ugovoru!