Srniću, mi smo u Evropi, a gde je Zvezda?

E. Selmani | sport 2015-10-26 23:06:12 2015-10-26 23:06:12

Fudbaleri Crvene zvezde imaju ogromnih, verovatno i nedostižnih 16 bodova viška u odnosu na Partizan, pa na „Marakani“ već na polovini sezone mogu da računaju da su vratili titulu u svoje dvorište.

Tanjug Tanja Valić

 

Međutim, u preuranjenom slavlju ume i da se pretera, a baš to bio je slučaj sa fudbalerom crveno-belih Slavoljubom Srnićem.


Lucidni ofanzivni vezista na Tviteru je ozbiljno pecnuo ljutog rivala izjavom da je svakog vikenda sve hladnije i hladnije, aludirajući na minus 16 Partizana. Kap koja je prelila čašu, barem u očima onih kojima su crno-beli u srcu, bio je tvit u kojem Srnić predlaže da bi samo Zvezdi trebalo prepoloviti bodove pred plej-of kako bi prvenstvo bilo zanimljivije.


Potpredsednik Partizana Vojislav Nedić u razgovoru za „Alo!“ istakao je da nema nameru da doliva ulje na vatru, ali i da ne vidi potrebu za Srnićevim prozivkama.
- Ja zastupam tezu da bi odnosi između Crvene zvezde i Partizana trebalo da se podignu na jedan viši nivo i ne bih da dolivam ulje na vatru. Srnić je mlad momak i ne bih da ulazim u njegov stepen obrazovanja i civilizovanosti. Dečko je verovatno srećan što su ga vratili u Zvezdu, posle vremena koje je proveo u Čukaričkom - rekao je Nedić za „Alo!“.


Funkcioner crno-belih podsetio je Srnića da Partizan ove sezone dobro stoji u Evropi, za razliku od Zvezde koja već deceniju ne zna za nastup u grupnoj fazi UEFA takmičenja.


- Mi gledamo svoja posla i dobro stojimo u Evropi, za razliku od ostalih. Da nije toga, sigurno je da bi naši rezultati u prvenstvu bili bolji. Ali posle kiše dođe sunce i Partizan će se sigurno podići. Od poslednjih osam titula, Zvezda je osvojila samo jednu, a mi sedam. Čak i da komšije osvoje titulu i smanje na 7:2, to je i dalje dominacija jednog kluba, u ovom slučaju Partizana - istakao je Nedić.

Expand player
Pogledajte više