Srećko Ristić i fudbaleri Crvene zvezde
FK Crvena zvezda
Srećko Ristić i fudbaleri Crvene zvezde

FK Crvena zvezda

Srećko Ristić i fudbaleri Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

* Zvezdu očekuje duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena

* Ukoliko eliminišu ekipu iz Danske, Crvena zvezda će u poslednjoj rundi igrati protiv Jang Bojsa

* U slučaju da ispadne od Kopenhagena, Crvena zvezda se seli u poslednju rundu kvalifikacija za Ligu Evrope

Crvena zvezda igra važnu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena, a u njoj će sigurno i sreća imati ulogu. Upravo je jedan mali dečko po imenu Srećko posetio voljeni klub i družio se sa prvotimcima u crveno - belom dresu.

Na Marakanu stiže vezista i odmah je registrovan za Kopenhagen!

AUTOR: Zvanični sajt/M.D DATUM I VREME: 05.08.2019. 21:11 U letnjem prelaznom roku, dan uoči utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena, crveno-bele redove pojačao je Njegoš Petrović.

Jedanaestogodišnji Srećko Ristić koji je veliki navijač Crvene zvezde od rođenja, imao je životni san da upozna fudbalere voljenog kluba. Posebna želja dečaka iz Aranđelovca, koji boluje od cerebralne paralize, bila je da upozna trenera Milojevića i napadača Boaćija.

Najbolji drug je ispalio metak na moju sliku pa bacio bombu na kuću! Oprostio sam mu!

AUTOR: informer-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 05.08.2019. 19:36 Ispovest Mihajlovića! Siniša Mihajlović, Foto: AP/Giorgio Benvenuti * Siniša Mihajlović je šokirao javnost kada je otkrio da boluje od akutne leukemije * Tretman je uveliko počeo * Iz svih delova sveta su stigle reči podrške za srpskog stručnjaka Svi znamo da je Siniša Mihajlović tokom svoje karijeri vodio velike bitke, kako u Seriji A, tako i dresu Jugoslavije i Crvene zvezde, ali sada vodi onu najvažniju i najtežu!

Oduševljenje, radost, ushićenje i najširi osmeh video se na njegovom licu kada su oni došli da popričaju sa njim.

Druženje sa idolima Srećku je ulepšao dan, a on je svojim vedrim duhom ulio dodatnu snagu fudbalerima, ohrabrio ih i podstakao da protiv Kopenhagena daju sve od sebe i pobede za njega.

PROČITAJTE JOŠ:

„Možda ja donesem Zvezdi Sreću”, rekao je Srećko. Neka tako i bude.

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića