FK Partizan
Printscren
Srđan Dragojević

Oliver Bunić

Srđan Dragojević, Foto: Oliver Bunić

Fudbaleri Partizana će u četvrtak od 20.00 igrati protiv Videotona u revanšu plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, a TV prenosa neće biti na RTS-u.

Popularni režiser Srđan Dragojević, koji je poznat i kao veliki navijač Partizana, priupitao je putem Tvitera jednu od urednica Javnog servisa Oliveru Kovačević zašto nema prenosa iz Felšuta, aludiravši na to da je takva odluka sramna za RTS.

- Je l' to opet RTS kinji nas navijače Partizana? Šta je sada razlog da prenosa na "javnom servisu" ne bude? Još uvek ne verujem da je to moguće - pitao je Dragojević, posle čega je usledila lavina komentara.

 

Nedugo zatim, oglasila se i Kovačevićeva indirektnim obrazloženjem da prenosa Partizanove utakmice neće biti zbog pretrpanog programa.

Ponosna na Sanju:  Olivera Kovačević

Dušan Milenković

Olivera Kovačević, Foto: Dušan Milenković

- 20h Videoton  -Partizan; 20.30 EP odbojka Srbija - Poljska; 21h Crvena zvezda - Krasnodar. Napravite raspored na dva kanala RTS - bio je odgovor Kovačevićeve, koja je želela da sugeriše kako je teško udovoljiti svima.

 

Revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope između Videotona i Partizana igra se od u četvrtak od 20.00 časova u Felšutu.

Komentari (4)

momazver

23.08.2017 11:26

Pr OLIVERA, može sve lepo, po redu.Da je boga i pravde.Prvo Partizan, pa Odbojka, i Zvezda malo odloženo...al kad moraš da se umiliš tamo gde treba i onome kome treba tako mu dodje. ON će biti zadovoljan.

asid

23.08.2017 12:11

Jesam zvezdaš ali bi prednost dao odbojci jer smo u tom sportu u samom vrhu sveta dok smo u fudbalu i klupskom ali i u reprezentativnom na samom dnu!

as

23.08.2017 13:04

Jedan vodja,jedan klub.

grobar

23.08.2017 13:19

Da ne poverujes, cista diskriminacija, hajde sada svi koji navijaju za Partizan da ne plate pretplatu za ovaj mesec jer su pretrpani racunima.