Zbog tetovaže grba Crvene zvezde i pravoslavnog krsta udarali ga nogama u lice! Stravične telesne povrede

Jutarnji list/Alo.rs/S.M. | sport 2020-07-31 09:50:11 2020-07-31 09:50:11

Nije prvi put.

Youtube/SunnyHoliday1235

Državljanin republike Austrije, inače poreklom Srbin, Saša Vukojević pretučen je u hrvatskom mestu Baška Voda, jer je imao istetoviran grb Crvene zvezde!

Vukojević je napadnut s leđa dok je supruzi i njihovom ćerkama iz restorana brze hrane nosio jelo, a nakon što su ga tri napadača oborila udarcem u potiljak usledilo je neviđeno brutalno šutiranje.

Na listu desne noge ima tetoviran pravoslavni krst, na levom ramenu tetovaže dva omiljena kluba, Verdera iz Bremena i Crvene zvezde iz Beograda, na desnoj ruci svoje ime na ćirilici, a uz sve to je oko vrata nosio pravoslavni krst, prenosi Jutarnji list.

Vukojević je u ovom napadu zadobio teške telesne povrede. Na usnama je dobio osam šavova, ima tri rasklimana zuba i modrice po celom telu. On i supruga Manuela uvereni su da su simboli koje ima na telu razlog napada.

"Kako sam padao tako sam dobio nogom u lice. Kad sam pao, udarali su sa svih strana, ja sam stavio ruke na lice da se zaštitim i skupio se. Nakon toga su se dali u beg. Ja sam video samo jednog, imao je crnu majicu i šorc. U policiji su mi rekli da su bila trojica, jer su ih toliko videli na nadzornim kamerama susedne menjačnice koja je sve snimila", kaže Saša za Jutarnji list i dodaje da niko od njih nije progovorio ni reč.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više