Aleksandar Kolarov
AP/Maurizio Brambatti
Aleksandar Kolarov

AP/Andrew Medichini

Aleksandar Kolarov u duelu s Leom Mesijem, Foto: AP/Andrew Medichini

Kako trenutno stvari stoje, Aleksandar Kolarov će karijeru završiti u redovima sadašnjeg kluba - Rome!

PROČITAJTE JOŠ:

Čelnici italijanskog kluba, prema saznanjima brojnih italijanskih medija, među kojima su i „Mesađero“ i „Gazeta delo sport“, ponudi su levom beku novi ugovor. Po slovu navodne ponude, bombarder iz Srbije, kome sadašnji ugovor ističe na kraju sezone, ostao bi u Rimu i tokom takmičarske sezone 2020/21, uz mogućnost da se saradnja produži na još godinu dana.

Gradski derbi u nedelju, naši u startnim postavama

U nedelju (18) Lacio i Roma igraju prvi gradski rimski derbi ove sezone. Prema očekivanjima italijanskih medija, u startnih 11 lacijala biće i Sergej Milinković Savić, dok bi kod gostiju mesto u zadnjoj liniji trebalo da bude rezervisano za Kolarova.

Delovalo je da je Kolarov na izlaznim vratima „vučice“ kada je doveden Leonardo Spinacola iz Juventusa, i to za 29,5 miliona evra. Ipak, deluje da je uprava italijanskog kluba odlučila da im je Srbin neophodan i potpuno nedodirljiv u timu. Ukoliko potpiše nov ugovor, Kolarov bi mogao da ostane u Rimu sve do svoje 35. godine, pa se i logično nameće zaključak da bi to mogao da mu bude i poslednji klub u karijeri.

Aleksandar Kolarov

AP/Maurizio Brambatti

Aleksandar Kolarov, Foto: AP/Maurizio Brambatti

Tokom ovog leta aktuelna je bila priča da će Kolarov preći u redove Fenerbahčea. Turski mediji su u nekoliko navrata javljali da je transfer završen, kao i da je klub iz Istanbula platio obeštećenje od četiri miliona evra za kapitena Srbije. Čak su objavili i da je Kolarov 20. jula bio u Istanbulu i da je utanačio platu koja je za dve godine trebalo da iznosi 5,6 miliona evra, kao i da je posrednik u ovom transferu bio nekadašnji košarkaš Mirsad Jahović. Ipak, od svega na kraju nije bilo ništa.

Usred meča morali da IZNESU njegovog fudbalera! Nije mogao da ustane, ogroman je problem (FOTO)

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 17:36 Ovo nikako nije trebalo Sitiju. Pep Gvardiola, Foto: AP Fudbaleri Mančester sitija igraju u četvrtom kolu Premijer lige na "Etihadu" protiv Brajtona. "Građani" su žestok peh doživeli u 35. minutu.

Tokom karijere Kolarov je igrao za OFK Beograd, Čukarički, Lacio i Mančester siti, odakle je stigao u Rim.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!