Komnen Andrić
Alo!/M. Metlaš
Komnen Andrić

Alo!/M. Metlaš

Komnen Andrić, Foto: Alo!/M. Metlaš

"Stepenica više u karijeri. Veliko mi je zadovoljstvo što sam došao u najveći klub u Hrvatskoj. Želim da vratim to zalaganjem i učinkom na terenu. Momci su me prihvatili super, lepo smo se pozdravili, tek nas učekuje bolje upoznavanje", rekao je srpski fudbaler nakon što je potpisao za Dinamo.

Komnen je dodao da igrajući za Inter iz Zaprešića nije imao ni najmanjih problema.

PROČITAJTE JOŠ:

"Drago mi je što sam potpisao na pet godina, to mi daje sigurnost. Dinamo je druga dimenzija. Prejaka je konkurencija, ali se ničega ne bojim. Cilj mi je da nastavim golgeterski niz i u Dinamu", poručio je Andrić.

Stav "Bed blu bojsa" po pitanju dovođenja Komnena Andrića u Dinamo još nije poznat, ali sudeći prema reakcijama čitaoca tamošnjih portala, Srbina nisu dočekali "na nož". Naprotiv.

Komnen Andrić

Printskrin, youtube

Komnen Andrić, Foto: Printskrin, youtube

To se može videti i po komentarima čitalaca u "Večernjem listu" i portalu "24 sata".

"Mali je dobar centarfor, jak, robustan u skoku a i ima nos za gol" (Gordi)

"Ako je normalan, onda je dobrodošao" (Tomo0713)

"Samo neka nauči hrvatski govoriti" (Vladek)

"Zašto bi morao naučiti hrvatski jezik? To kao da slovački hokejaš ode u češku Ekstra ligu pa da ga teraju da "mlovi češki". sad odjednom Srbin ne razume Hrvata ili obrnuto. Razlike postoje između nas i Srba, ali jezik... Daj ne je*ite više s tim" (McCroat)

Komnen Andrić, na pres konferenciji, kao član OFK Beograda

ofkbeograd.co.rs

Komnen Andrić, na pres konferenciji, kao član OFK Beograda, Foto: ofkbeograd.co.rs

"Dobrodošao Komnene. Sportista je gospodin, a ne političar, ratni huškač ili neki đeneral. Dečko ima 23 godine, praktično je još dete" (Contreras)

"Kommnenzi, bite", u najveći hrvatski klub" (Tejmatebra)

"Ma, dajte, ostavite se nacionalizma, naročito u sportu. Pa šta ako je Srbin? Kao navijač Hajduka mu želim sve najbolje u Dinamu" (Kontramrak)