Ilija Ivić
printscreen/Facebook-telegrafi
Ilija Ivić

printscreen/Facebook-telegrafi

Ilija Ivić, Foto: printscreen/Facebook-telegrafi

Srpski fudbaler Ilija Ivić (17) dobio je poziv reprezentacije tzv. Kosova, a sam fudbaler je rekao da još nije vreme da prihvati poziv jer želi da bude fokusiran na svoj klub.

Ovaj fudbaler je rođen u Gračanici, a fudbalom se bavi od svoje sedme godine. Igra za albanski Fljamuratari i kako sam kaže oseća se kao da je kod kuće!

Za albanske medije je izneo svoje utiske  i koliko mu poziv u reprezentaciju tzv. Kosova znači za dalju karijeru. Svoj prvi intervju dao je na srpskom jeziku.

"Počeo sam sa 7 godina, kao i sva deca u Gračanici, tu sam krenuo svoje fudbalske korake i to je to. U Fljamurtariju sam već tri godine, osećam se kao kod svoje kuće i sve je normalno" - rekao je Ivić, koji ističe da će mu poziv tzv. Kosova značiti za dalju karijeru.

"Osećam se prijatno, znači mi taj poziv za dalji napredak u budućoj karijeri" - poručio je Ivić koji ističe da mu je trenutno prioritet da igra za prvi tim svog kluba.

"U ovom trenutku mi više znači da igram sa prvim timom, nego za reprezentaciju" - smatra ovaj fudbaler, koji poručuje da mu je san da zaigra u nekom od velikana i da igra Ligu šampiona.

Komentari (3)

ђура

20.02.2020 13:27

За коју репрезентацију играју српски министри у влади Косова ?

RosaLux

20.02.2020 14:26

Jadan on!

Istina

20.02.2020 21:27

Staje tu cudno,dali se secate 80tih kada su Srbi prodavali siptarima zemlju kuce selili u Kragujevac Kraljevo sada zelimo da vratime ( prodanu) zemlju jel je Srbska.Igra momak gde vidi perspektivu.