Delije
Alo.rs

Alo/Vuk Žarić

"Delije" su inspirisane na početku utakmice, Foto: Alo/Vuk Žarić

* Crvena zvezda je posle penala eliminisala Kopenhagen

* Pobedom protiv Kopenhagena, Zvezda je obezbedila učešće u grupnoj fazi Lige Evrope

* Ukoliko eliminiše Jang Bojs, Zvezda će drugu godinu uzastopno učestvovati u grupnoj fazi Lige šampiona

Kao što se i očekivalo veliko je interesovanje među našim ljudima koji žive u Švajcarskoj oko karata za utakmicu plej - ofa kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Jang Bojsa.

Zvezda dovodi NOVA POJAČANJA! U igri su DVA BRUTALNA IMENA!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 15.08.2019. 08:46 - 15.08.2019. 09:29 Crveno - beli do petka u ponoć treba da pošalju spisak fudbalera za dvomeč protiv Jang Bojsa.

Ono čemu se ipak malo ko nadao je skandalozna odluka čelnika Jang Bojsa da ne prodaju karte Srbima za ovaj susret. To je izazvao pravi revolt među našim ljudima koji žive u Švajcarskoj.

Pogledajte ko je prvi ušao u zagrljaj Borjana, Marin ga nije ispuštao, Boaći poveo navijanje! (VIDEO)

AUTOR: Zvanični sajt/M.D DATUM I VREME: 14.08.2019. 20:58 Usledila je velika proslava! Milan Borjan, Foto: EPA-EFE/Anders Kjaerbye DENMAR * Fudbaleri Crvene zvezde posle penal lutrije prošli su u finalno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona * Posle 120. minuta igre rezultat je bio 1:1 (2:2) * Junak pobede je bio Milan Borjan Ekipa Vladana Milojevića ispisala je u Kopenhagenu novo poglavlje najlepše, crveno-bele bajke.

S.L. iz Švajcarske kaže da je zvala sekretarijat Jang Bojsa da proveri da li je stvarno istina da ne može da kupi ulaznice i da su joj sve  potvrdili. Dozvoljavaju samo navijačima sa sezonskim ulaznicama Jang Bojsa da idu na meč! Sramota! 

PROČITAJTE JOŠ:

Prva utakmica Jang Bojs - Crvena zvezda igra se u Bernu 21. avgusta od 21 sat, a revanš je na programu 27. avgusta u Beogradu. 

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom