Reprezentacija Rusije
EPA/Sedat Suna
Reprezentacija Rusije

EPA/Sedat Suna

Reprezentacija Rusije, Foto: EPA/Sedat Suna

Loša vest za Orlove iz Turske - domaća selekcija je pobedila Rusiju 3:2 i učinila da je selekcija Srbije pred ispadanjem u Ligu nacija C. Srbija sad samo pobedom nad Mađarskom ostaje u trci za ostanak u B ligi. Turska pred poslednje kolo ima šest bodova, Mađarska sedam sa utakmicom manje, a Rusija je ostala na prvoj poziciji sa osam, dok Srbija ima samo dva boda.

Tumbakovićeva ekipa bi u slučaju poraza u Budimpešti izgubila sve šanse da u poslednjem kolu u Beogradu protiv Rusije (18.11) izbegne ispadanje, a ni remi im ne bi mnogo značio jer od Turske ima bolji međusobni skor (0:0, 2:2) ali za čak tri gola slabiju  gol razliku.

Rusi su u Turskoj poveli u 11. minutu preko Denisa Čeriševa, ali je samo 10 minuta kasnije Semenov dobija direktan crveni karton i tok utakmice se izmenio. U sledećem napadu Turska je preko Karamana poravnala rezultat, a do kraja poluvremena Čengiz Under je preokrenuo na 2:1. Samo što je počelo drugo poluvreme Turci su ponovo zatresli mrežu rivala. Ovoga puta Čenk Tosun pogađa sa "kreča". Ipak, uspeli su Rusi preko Kuzjaeva da smanje rezultat i postave konačnih 2:3!

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

bager

16.11.2020 07:20

Nemojte se saliti ali nama i jeste mesto u grupi sa San Remo ,Andora i Vatikan