Hari Megvajer
AP Photo/Antonio Calanni
Hari Megvajer

AP Photo/Antonio Calanni

Hari Megvajer, Foto: AP Photo/Antonio Calanni

Defanzivac Mančester junajteda i reprezentativac Engleske, Hari Megvajer pohvalio je domaćine iz Prištne na atmosferi koju su navijači tzv. Kosova priredili na meču sa Engleskom!

PROČITAJTE JOŠ:

On se obratio na svom Tviteru uz poruku: 

"Kosovo, bilo je zadovoljstvo. Hvala za neverovatnu dobrodošlicu. Prelepa zemlja, divni ljudi. Puno sreće u budućnosti", napisao je Megvajer.

Usledele su žestoke reakcije tviteraša iz naše zemlje! Mnogi su ga vređali a neki od tvitovi su bili i podrška našoj zemlji: "Kosovo je Srbija", "Kosovo nije država", "Drago mi je da si uživao u poseti Srbiji" - samo su neki od odgovora!

Naš legendarni fudbaler je glavni "krivac" za najbolje skandiranje ikad, zvezda Reala će ceo život pamtiti ove scene! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 19.11.2019. 16:58 Fudbaler Real Madrida, Geret Bejl kada igra za svoju reprezentaciju je totalno drugačiji fudbaler no kada igra za "kraljevski klub"! Geret Bejl, Foto: AP/Frank Franklin Zbog toga je posle utakmice sa Azerbejdžanom dobio ovacije i specijalnu pesmu posvećenu samo njemu!

Sa oduševljenjem su pozdravili njegovu objavu Albanci koji su mu poručili da je uvek dobrodošao kod njih!

BONUS VIDEO

Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine