Spartak iz Trnave BEZ OSMORICE prvotimaca samleo rivala pred REVANŠ SA ZVEZDOM

V.Ž./Telegraf | sport 2018-08-11 21:29:31 2018-08-11 21:29:31

Crveno-.crni ubedljivi sa kombinovanim timom protiv Mihalovca

FK Crvena zvezda

Opušteno pred Zvezdu. I to bez osmorice standardnih igrača, fudbaleri Spartaka iz Trnave ubedljivo su sa 3:0 savladali Mihalovce u 4. kolu slovačkog šampionata.

Nastupila je Trnava u izmenjenom sastavu pred meč sa Zvezdom, pa su na teren izašli Rusov, Kadlec, Hladik, Oravec, Janšo, Sloboda, Pekar, Misenbok, Dangubić, Jirka i Vantruba, što je drastična promena u odnosu na tim koji se suprotstavio Crvenoj zvezdi u Beogradu.

Čak je i golman Čudi odmarao, uz njega štoperi Godal, Tot, Conka, Rada, Grešak, Grendel i Bakoš, pa su samo Kadlec, Jirka i Sloboda igrači koji su u šampionatu nastupili od te ekipe.

Prošli put se Radoslavu Latalu kockanje sa promenom postave nije isplatilo, poražen je od Podbrezove sa 1:0, ali je ovaj put uspeo da rano dođe do vođstva preko Mizenboka, na asistenciju Jirke.

U nastavku, Hladik i Sloboda su postavili konačan rezultat do 82. minuta, dok su se zagrejali malo kao džokeri još Grešak, Grendel i Bakoš, izmene su vršene od 60. minuta.

Ubedljiva pobeda dobra je za samopouzdanje Trnave, ali treba imati u vidu i da je poraženi tim najslabiji u šampionatu sa tri poraza u tri utakmice, sa gol razlikom 2:9.

Posle beogradskih 1:1, Zvezda će u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Trnavi gostovati u utorak od 20.30 na Siti Areni, prethodno će dočekati Spartak iz Subotice u nedelju od 19.00.

Expand player
Pogledajte više