Luka Jović
AP Bernat Armangue
Luka Jović

AP Bernat Armangue

Foto: AP Bernat Armangue

Napadač je neretko nailazio na osude i kritike iako je činjenica da još nije dobio konkretnu šansu od Zinedina Zidana.

Španski mediji su mu brojali minute bez gola i svaki korak gledali kroz prizmu plate koju prima.

Pročitajte još:

Ipak, mladi napadač, pokazao je da mu je tren potreban da zablista. Ušao je sa klupe i posle 20 minuta se upisao u strelce.

Posle utakmice srpski golgeter je bio glavna tema na konferenciji Zinedina Zidana, a francuz je između ostalog rekao:

"Srećan sam što su svi dali doprinos. Odigrali su jako dobro i iskoristili svaki minut na terenu. Federiko Valverde, Rodrigo, ali pre svega Jović, koji nije imao mnogo minuta", rekao je Zidan i dodao:

"Postigao je sjajan gol. U pitanju je pravi "skorer", vreba svaku šansu za pogodak. Jako sam srećan zbog njega".

Luka Jović postigao prevenac za Real! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 30.10.2019. 23:25 - 30.10.2019. 23:34 Fudbaleri Reala savladali su Leganes rezultatom 5:0, a prvenac u dresu madridskog kluba postigao je Luka Jović. Luka Jović, Foto: AP Bernat Armangue Srpski napadač je u 70. minutu zamenio Karima Benzemu, a u prvom minutu sudijske nadoknade uspeo je da razbije maler i konačno zatrese mrežu.

Komplimente nisu štedeli ni španski mediji koji su juče promenili stav za 180 stepeni.

"As" je tako istakao da je Jović konačno dokazao da je ubica, dok je "Marka" napravila detaljnu analizu igre napadača i istakla da Jović teško da je mogao da ostvari bolji učinak za 20 minuta na terenu. Prestižni medij je učinak napadača plasirao među udarnim vestima uz naslov "Od odvratnosti do slobode: Jović konačno skida etiketu".

Činjenica je da je Luka Jović pogotkom skinuo veliki teret sa leđa, a imajući u vidu kakvu je euforiju izazvao njegov prvenac jasno je da će ukoliko nastavi istim putem vrlo brzo postati zvezda kraljevskog kluba kako se prilikom transfera i predviđalo.

Podsetimo, Real je sinoć savladao Leganes rezultatom 5:0, a strelac poslednjeg gola za Madriđane bio je Jović u 90. minutu.

Bonus video: Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!