Soraja neće gledati utakmicu: Navijaće za Zvezdu, a evo šta kaže o Nejmaru sa kojim je bila u šemi!

Kurir/Telegraf/V.Ž. | sport 2018-12-11 14:55:41 2018-12-11 14:55:41

Nejmar je trenutno u turbulentnoj vezi sa Brunom Markezino, mada se šuška da više nisu zajedno

Instagam

Popularna starleta Soraja Vučelić poručila je da će večeras navijati za Crvenu zvezdu protv Pari Sen Žermena (21.00), iako za francuski klub nastupa njen bivši ljubavnik - Brazilac Nejmar.

"Neću gledati, ali znam za utakmicu. Naravno, navijam za srpski tim i verujem da će biti zadovoljavajući rezultat. Ne razumem se baš mnogo, ali nadam se da će biti 2:1 za Zvezdu. Od Nejmara ne očekujem gol, mada, nikada se ne zna, važno je da ne bude pristrasan", poručila je Soraja za Telegraf.

Podsetimo, svetski mediji su pre nekoliko godina pisali o navodnoj seks aferi između srpske starlete i slavnog Brazilca Nejmara. Soraja se hvalila da je fudbaler poslao privatni avion po nju kako bi zajedno uživali na Ibici. Njihova zajednička fotografija osvanula je u tabloidima širom sveta, a veliku pažnju privukla je i njena seksi fotografija u Nejmarovom dresu, koja je navodno uslikana u njegovom privatnom avionu... Katalonski mediji su tvrdili da je izmislila romansu sa Brazilcem kako bi napravila sebi reklamu.

Nejmar je trenutno u turbulentnoj vezi sa Brunom Markezino, a Vučelićeva je ne tako davno otkrila da i dalje ima osećanja prema sjajnom napadaču Pari Sen Žermena.

 

Expand player
Pogledajte više