Ole Gunar Solskjer
AP/Rui Vieira
Ole Gunar Solskjer

AP/Rui Vieira

Ole Gunar Solskjer, Foto: AP/Rui Vieira

Mančester junajted nije uspeo da pobedi na gostovanju ekipu AZ Alkmara i da sa maksimalnim učinkom dočeka utakmicu protiv Partizana koja ga očekuje u trećem kolu Lige Evrope. Menadžer “crvenih đavola” Ole Gunar Solskjer tvrdi da bi njegov tim slavio da je dosuđen penal u drugom poluvremenu, kada je Markus Rašford oboren u kaznenom prostoru holandskog tima.

Sadik izabran u idealni tim drugog kola! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.10.2019. 11:32 Ovo je novo priznanje za igrače Partizana, pošto je posle prvog kola u idealnom timu mesto zauzeo Bibras Natho. Partizan - Astana Sadik, Foto: partizan.rs Nigerijac Umar Sadik bio je izuzetno inspirisan protiv Astane u meču Lige Evrope.

- To je penal u 101 od 100 slučajeva. Nisam mogao da verujem šta vidim. Oštećeni smo kao i protiv Arsenala i takve stari me frustriraju – istakao je Solskjer.

Najveće uspehe u bogatoj istoriji sportskog društva beležili su vaterpolisti!

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.10.2019. 09:35 Tradicionalno, crno - beli će večeras svečano proglasiti najbolje pojedince i klubove za 2019. godinu. FK Partizan Grb Logo, Foto: partizan.rs Jugoslovensko sportsko društvo Partizan i fudbalska selekcija kao pokretač danas slave 74. rođendan od osnivanja. AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 03.10.2019.

Pred duel u Beogradu sa Partizanom 24. oktobra Junajted ima četiri boda kao i lider L grupe Lige Evrope Partizan.

- Pobede kpod kuće i remiji u gostima doneli bi nam dobar rezultat u Ligi Evrope. U Beograd idemo po pobedu i da postavimo temelje za nastavak sezone – poručio je Solskjer.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, Mančester junajted je u prvom kolu savladao Astanu 1:0, dok je u drugom kolu odigrao nerešeno protiv AZ Alkmara 0:0, dok je Partizan u prvom kolu na domaćem terenu odigrao nerešeno 2:2 sa timom iz Holandije, a sva tri boda vratio se sa dalekog gostovanja pošto je pobedio Astanu 2:1. 

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana