Lukaku
AP/ Martin Rickett
Lukaku

AP/ Martin Rickett

Lukaku, Foto: AP/ Martin Rickett

Rezultatski deficit od 0:2 sa "Teatra snova" nije bio dovoljno veliki problem, pa je na listu povređenih (Matić, Lingard, Erera, Sančez, Mata, Valensija, Darmijan) morala da dođe na red i nesloga u svlačionici.

Prema navodima Sana, u sukob skoro pa fizički, ušli su Pogba i Lukaku, jer je Belgijanac zamerio što mu nije dozvolio da izvede penal i tako mu dopusti da protiv Sautemptona (3:2) zabeleži het-trik.

Francuz je bio neumoljiv, šutirao je i promašio, tako da su po dolasku u svlačionicu krenuli da se verbalno obračunavaju, a teži incident je sprečio trener Solskjer.

PROČITAJTE JOŠ:

Pogba zbog isključenja neće igrati večeras protiv Parižana, ali je uprkos višku slobodnog vremena prepustio svom najboljem drugu u ekipi da demantuje spekulacije najtiražnijeg ostrvskog tabloida:

"Kada mržnja ne pomaže, počinju laži da šire"- napisao je Lukaku na Tviteru.

Belgijski centarfor na poslednje dve utakmice protiv Kristal palasa i Sautemptona postigao je po dva gola i zato će biti udarna igla Junajteda za utakmicu protiv PSŽ u kojem će im biti potrebno čudo za prolaz među osam najboljih timova na kontinentu.