Snežana Borjan zapušila usta "grobarima", sa bazena im poslala direktnu poruku! Oni se na kraju obradovali (FOTO)

Alo.rs | sport 2019-09-23 22:03:21 2019-09-23 22:03:21

Rat se nastavlja.

Tanjug/Bojan Stekić

Pre no što je počeo 161. večiti derbi jedan deo navijača Partizana uvredljivo je skandirao na račun supruge Zvezdinog golmana Milana Borjana, inače bivše direktorke marketinga crno-belih, Snežane Borjan. Ona im nije ostala dužna.

PROČITAJTE JOŠ:

Borjanova nije bila na stadionu u Humskoj, ali je putem društvenih mreža poslala odgovor navijačima sada već protivničkog kluba:

"Morate glasnije, ne čujem vas od talasa u bazenu", napisala je Snežana Borjan uz osmeh na Instagramu.

Međutim, na kraju su nasmejani bili navijači Partizana, jer su njihovi ljubimci drugi uzastopni put pobedili najvećeg rivala. Milan Borjan je dvaput vadio loptu iz svoje mreže, a konačnih 2:0 primaklo je Partizan na bod zaostatka Crvenoj zvezdi.

Na tabeli Superlige vodi TSC iz Bačke Palanke sa 21 bodom, a druga je Vojvodina sa 19. Ta dva kluba su odigrala po devet utakmica, a trećeplasirani Čukarički je iz osam nastupa sakupio 19 bodova, poput "Voše".

Crvena zvezda je četvrta sa 18 bodova iz sedam utakmica, dve manje od vodećeg tandema.

Posle trijumfa u derbiju, Partizan je peti sa 17 bodova iz sedam nastupa.

Francuzi gube trofej, nađena im "droga", misteriozne supstance koje su žvakali pre pobede nad "kockastima"

AUTOR: Kurir/S.M. DATUM I VREME: 23.09.2019. 20:15 Ovo je zatreslo fudbalsku planetu. Francuska Hrvatska, Foto: EPA,AP PSŽ i reprezentacija Francuske nalaze se pod istragom Svetske antidoping agencije (WADA), jer su njihovi fudbaleri uoči utakmica žvakali sumnjive žvake.

U desetom kolu Zvezda će dočekati poslednjeplasiranu Mačvu, a Partizan će gostovati niškom Radničkom koji je tik iza njega na tabeli, sa 16 bodova iz devet mečeva.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"

 

Expand player
Pogledajte više