Sergej Milinković Savić
AP
Sergej Milinković Savić

AP

Sergej Milinković Savić, Foto: AP

Aleksandar Kolarov, tridesetpetogodišnji defanzivac Intera iz Milana zbog bola u butnom mišiću nije bio u timu u današnjem remiju sa Atalantom u Bergamu (1:1). Pre Kolarova, u Srbiju je doputovao i vezni igrač Lacija Sergej Milinković-Savić.

Italijanski mediji su u nedelju preneli da su Fiorentina, Lacio, Roma, Đenova i Sasuolo, sledeći preporuke zdravstvenih vlasti,zabranili svojim igračima da napuste grad i priključe se državnim timovima.

Kolarov i Milinković-Savić su tu, na tlu svoje države, a videćemo da li će biti na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću...

Ukoliko se nešto ne promeni, Tumbaković u odlučujućem duelu sa Škotskom (12.11) za plasman na Evropsko prvenstvo neće moći da računa na Nikolu Milenkovića i Dušana Vlahovića, dok je napadač Susola Filip Đuričić i dalje pozitivan na koronavirus.

Italijanski mediji su u nedelju preneli da su klubovi, sledeći preporuke zdravstvenih vlasti, zbog loše epidemiološke situacije, zabranile Fiorentini, Laciju, Romi, Đenovi i Sasuolu da igrače puste da napuste grad i priključe se reprezentacijama.

PROČITAJTE JOŠ: