"ĆAO DEKI, ĆAO BRATE! ŠALJEM OVAJ APEL SRPSKOM NARODU..." Slavni italijanski fudbaler ima poruku za sve Srbe, vreme je da naučimo na tuđim greškama! (VIDEO)

Legendarni Marko Materaci govorio je u kakvom se stanju nalazi Italija

Marko Materaci i Dejan Stanković
Marko Materaci i Dejan Stanković, Foto: instagram.com/marcomaterazzi

Ranije u toku dana mogli ste da pročitate izjavu Dejana Stankovića koji je opisao situaciju koja je zadesila Italiju!

Njegov veliki prijatelj i nekadašnji klupski kolega iz Intera, Marko Materaci ima važnu poruku za sav srpski narod, on ističe da treba da naučimo iz grešaka Italijana i da ih ne bi trebalo da ih ponovimo, ukoliko želimo da ova situacija sa koronavirusom prođe što pre!

"Ćao Deki, ćao brate! Šaljem ovaj apel srpskom narodu, mislim da je jako važno jer smo mi Italijani jako pogrešili, nismo shvatili ozbiljno ono što nam je govorila Vlada i svako je radio kako je hteo, neko je šetao, neko je izlazio napolje sa društvom, i to je najgora stvar koji smo mogli da uradimo jer ovaj virus je izuzetno snažan, proklet, virus koji pogađa sve. Ako želite da traje 15 ili 20 dana maksimalno, radite ono što vam se kaže, ne radite kao mi Italijani, svako od nas je radio šta je hteo, a to je neizvodljivo jer nismo uspeli da limitiramo ovo što nam se dešava u ovom momentu. Želim vam puno sreće i molim vas: Radite ono što vam kažu i ostanite kod kuće"- rekao je Marko Materaci u svom obraćanju kojeg možete poslušati na video snimku ispod!

Ovaj bivši fudbaler Peruđe, Evertona, Karpija i Intera je osvojio sa reprezentacijom Italije Svetsko prvenstvo u fudbalu 2006. godine, a sa "neroazurima" je uspeo da trijumfuje u Ligi šampiona u sezoni 2009/10!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi