Ceca Ražnatović
Dejan Briza/Alo
Nikola Lazetić

print screen

Nikola Lazetić, Foto: print screen

Posle brojnih povezivanja sa zadrugarkama, kako iz prve, tako i iz druge sezone, fudbaleri su konačno postali tema samo zbog sportskog aspekta - ne i estradnog! Uistinu, glavni akter ove priče, nekadašnji fudbaler Nikola Lazetić, na brojne načine je bio u vezi sa domaćom estradom. Između ostalog i kada je "kršio zakon" sa Svetlanom Cecom Ražnatović u spotu "Crveno", ali ni to ovoga puta nije bilo u fokusu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

On je bio oduševljen i vidno emotivan kada je ugledao kakve je sve darove dobio, a nije ni slutio da poklonima nije kraj.

POZNATI FUDBALER POSLAO POKLON NA ADRESU BELE KUĆE! Zadrugari ZANEMELI kad su čuli ko je OBRADOVAO MIKIJA ZA ROĐENDAN, evo kako je on odreagovao! (VIDEO)

Naime, voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi zajedno sa takmičarima započeo emisiju "Gledanje klipova", ali je pre toga pred svima čestitao rođendan slavljeniku. Međutim, ono što mu je poklonio ga je šokiralo, naročito kada mu je rekao od koga je njegov omiljeni dres stigao.

- Miki, nadam se da ti je ovo najbolji poklon od mene. Nikola Lazetić ti je lično poslao - rekao je Milan.

Kako je izgledao ovaj trenutak, pogledajte na snimku.

PREPORUČUJEMO I OVO:

 

Podsetimo, Nikola Lazetić bio je uspešan fudbaler, koji je nastupao za Zvezdu i Vojvodinu, a šest godina je proveo i u Seriji A. Za našu reprezentaciju zabeležio je 25 mečeva i postigao jedan gol. 
Uvek je bio poznat kao kontroverzan, pre svega zbog oštrog jezika i nemanja straha da izrazi svoje mišljenje u javnosti.