Bata Mirković na meču sa Nordsjelandom u Humskoj
Alo/V.Marković
Bata Mirković na klupi Partizana u Danskoj

FK Partizan

Bata Mirković na klupi Partizana u Danskoj, Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je pred meč 26. kola Superlige sa Voždovcem da ima veliko poštovanje prema narednom rivalu i da njegovu ekipu očekuje težak zadatak.

"Imam veliki respekt prema Voždovcu. Dobar su klub i imaju trenera Dragana Aničića koga veoma uvažavam. Ima veliko iskustvo. Dosta su se pojačali zimus, došlo je puno internacionalaca. Očekuje nas težak zadatak", rekao je Mirković na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Osvrnuo se i na stanje u ekipi posle poraza od Radničkog u prethodnom kolu.

"Situacija nije prijatna, ali mi se spremamo za takve stvari. Gledali smo da sve stvari koje nisu valjale u u meču sa Radničkim da ostavio sa strane", rekao je trener crno-belih koji govorio i u kakavom zdravstvenom stanju dočekuju mec na "krovu".

"Musa je van stroja, a Ðorđe Ivanović je na korak do povratka".

Strateg crno-belih je istakao da, bez obzira na veliki zaostatak u odnosu na Radnički i Crvenu zvezdu, nema nameru da se preda.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener Voždovčana Dragan Aničić rekao je u najavi meča da izuzetno ceni crno-bele i njihovog šefa struke.

"Bata Mirković je izuzetan stručnjak i čovek, ali nažalost u Srbiji trenerima uvek fali kontininuitet. Ne sumnjam da će Bata, ukoliko bude imao prilike da nastavi da radi i sprovodi svoje ideje, da napravi velike rezultate u budućnosti. Mnogi potcenjuju Partizan, ali to je velika greška, jer imaju mnogo dobrih igrača i mnogo talentovanih mladih fudbalera koji prave razliku. Partizan je favorit, ali ova utakmica je za nas veliki izazov. Nećemo pretiti Partizanu, ali niko ne može da nam oduzme nadu i pravo da se borimo za sva tri boda na našem terenu", izjavio je trener "zmajeva" uoči gradskog derbija.

Utakmica se igra od 17 časova na stadionu Voždovca.