"Situacija nije nimalo prijatna"- trener Partizana!

Alo.rs/M.D. | sport 2019-03-10 12:29:00 2019-03-10 12:29:00

U susret utakmici, oba trenera su dali svoje izjave!

Alo/V.Marković

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je pred meč 26. kola Superlige sa Voždovcem da ima veliko poštovanje prema narednom rivalu i da njegovu ekipu očekuje težak zadatak.

"Imam veliki respekt prema Voždovcu. Dobar su klub i imaju trenera Dragana Aničića koga veoma uvažavam. Ima veliko iskustvo. Dosta su se pojačali zimus, došlo je puno internacionalaca. Očekuje nas težak zadatak", rekao je Mirković na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Osvrnuo se i na stanje u ekipi posle poraza od Radničkog u prethodnom kolu.

"Situacija nije prijatna, ali mi se spremamo za takve stvari. Gledali smo da sve stvari koje nisu valjale u u meču sa Radničkim da ostavio sa strane", rekao je trener crno-belih koji govorio i u kakavom zdravstvenom stanju dočekuju mec na "krovu".

"Musa je van stroja, a Ðorđe Ivanović je na korak do povratka".

Strateg crno-belih je istakao da, bez obzira na veliki zaostatak u odnosu na Radnički i Crvenu zvezdu, nema nameru da se preda.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener Voždovčana Dragan Aničić rekao je u najavi meča da izuzetno ceni crno-bele i njihovog šefa struke.

"Bata Mirković je izuzetan stručnjak i čovek, ali nažalost u Srbiji trenerima uvek fali kontininuitet. Ne sumnjam da će Bata, ukoliko bude imao prilike da nastavi da radi i sprovodi svoje ideje, da napravi velike rezultate u budućnosti. Mnogi potcenjuju Partizan, ali to je velika greška, jer imaju mnogo dobrih igrača i mnogo talentovanih mladih fudbalera koji prave razliku. Partizan je favorit, ali ova utakmica je za nas veliki izazov. Nećemo pretiti Partizanu, ali niko ne može da nam oduzme nadu i pravo da se borimo za sva tri boda na našem terenu", izjavio je trener "zmajeva" uoči gradskog derbija.

Utakmica se igra od 17 časova na stadionu Voždovca.

Expand player
Pogledajte više