Siniša Mihajlović
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Siniša Mihajlović, trener Bolonje i legenda srpskog fudbala, ponovo se nalazi u bolnici kako bi primio treći ciklus hemoterapije, prenose italijanski mediji.

Srbin među kandidatima za Zlatnu loptu

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 21.10.2019. 19:20 Frans fudbal je objavio prve nominacije za Zlatnu loptu, a među kandidatima se našao srpski reprezentativac Dušan Tadić. Foto: AP Chistophe Ena Fudbaler Ajaksa i jedan od predvodinika "orlova", predstavljen je među prvih pet konkurenata za prestižno priznanje.

Mihajlović je nakon poraza protiv Juventusa igračima rekao da je ponosan načinom na koji su odigrali, a italijanski list "Gazeta delo Sport" prenosi da je iste večeri prevezen u kliniku "Sant Orsola".

PROČITAJTE JOŠ:

Siniša, bez obzira na probleme sa lečenjem, vodi svoju Bolonju, nekada sa terena, nekada putem video prenosa. Siniša i pored zdravstvenih problema ne odustaje od svog posla, što igrači i navijači Bolonje itekako znaju da cene.

Prve dve terapije prošle su odlično, pišu italijanski mediji, pa se svi nadaju da će i ova proći kako treba i da će se Mihino zdravstveno stanje drastično popraviti. Bolonja je u subotu poražena u Torinu od aktuelnog prvaka Juventusa 2:1, a posle osam odigranih kola nalazi se na 13. poziciji, sa 9 osvojenih bodova. 

BONUS VIDEO:

Delije zaustavile autobus