Siniša Mihajlović
EPA/Filippo Venezia
Siniša Mihajlović

Filippo Venezia/ANSA via AP

Siniša Mihajlović, Foto: Filippo Venezia/ANSA via AP

Siniša Mihajlović poslao je motivacionu poruku fudbalerima svoje Bolonje pred naredni meč.

Bolonja se sastaje u nedelju od 15 časova sa Brešom, na gostovanju.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je Mihajlović, koji se bori sa leukemijom, vodio ekipu u nekoliko navrata ove sezone, na put za Brešu nije krenuo već je ostao u bolnici.

"Ne bojimo se, jer smo se za ovo spremili u pripremnom periodu. Naravno, Sinišino odsustvo nije pozitivna stvar, ali neće uticati na našu igru jer se njegov uticaj uvek oseća", rekao je jedan od Sinišinih asistenata Miroslav Tanjga.

Siniša Mihajlović

Filippo Venezia/ANSA via AP

Siniša Mihajlović, Foto: Filippo Venezia/ANSA via AP

Drugi asistent Emilio De Leo otkrio je koju je poruku Mihajlović imao za fudbalere ekipe.

"Tražio je od nas 'očajnički' stav, u smislu da svaki trenutak na utakmici moramo da shvatimo kao poslednji i da budemo hrabri i kvalitetni", istakao je De Leo.

Ovo sve menja! Evo šta je uradio i kako je prošao Srbiju! Isplivao video snimak koji je napravio potrese u Argentini (VIDEO)

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 09:11 - 15.09.2019. 09:28 Veliki igrač. Luis Skola, Nemanja Bjelica, Foto: AP/Ng Han Guan Luis Skola, junak košarkaške reprezentacije Argentine, izuzetno je ponosan na saigrače. Skolina Argentina napravila je najveću senzaciju plasiravši se u finale Svetskog prvenstva, u kome će verovatno imati simpatije već dela naše zemlje i pored toga što su nas upravo "gaučosi" izbacili u četvrtfinalu.

Drugi meč za Bolonju verovatno će odigrati najskorije pojačanje, iskusni Gari Medel, koji je odbio poziv selektora Čilea kako bi se posvetio prilagođavanju novoj ekipi.

"Medel je odgovoran i profesionalan, u šta nismo ni sumnjali. Daje sve od sebe i pomaže mlađim igračima svojim primerom. Nismo menjali taktiku zbog njega. On jednostavno svoju ulogu na sredini terena tumači drugačije od ostalih vezista", naveli su asistenti.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!