ĆERKA VIKTORIJA OBJAVILA Siniša Mihajlović pobedio leukemiju!

Kako se srpski stručnjak izlečio od leukemije? O tome će se pričati godinama, o snažnoj volji i granitnoj odlučnosti jednog Srbina koji je pobedio opaku bolest. A moći će i da se čita o tome, zaslugom njegove ćerke.

Viktorija i Virdžinija Mihajlović
Viktorija i Virdžinija Mihajlović, Foto: printscreen/Instagram

Viktorija Mihajlović, najstarije Sinišino i Arijanino dete, ustalasala je Italiju, ali i ove prostore, najavom izlaska svoje knjige čiji je junak - a ko drugi, nego njen otac, a naš proslavljeni fudbaler, sad trener Bolonje - Siniša Mihajlović.

Borba od leta 2019.

Siniša Mihajlović je, podsećamo, sredinom jula prošle godine objavio da boluje od leukemije. Odmah se podvrgao kliničkom lečenju, prošao je nekoliko ciklusa hemoterapije, da bi mu u oktobru bila presađena koštana srž. Krajem januara 2020. srpski stručnjak je ponovo bio u bolnici, ali ovog puta zbog antivirusne terapije neophodne posle transplantacije.

- Napisala sam knjigu o tati, naći ćete u njoj Sinišu između ljubavi, fudbala i rata protiv leukemije - najavila je lepa Mihina kći.

Kako je navela Viktorija, koja nosi ime Sinišine majke, radi se o njenom književnom prvencu, ali ne običnom.

- To je neobjavljeni portret mog tate, jednog od najomiljenijih trenera na svetu, sa sećanjima i anegdotama koje niko ne zna. Naći ćete tu mešavinu fudbala, ljubavi i rata protiv leukemije, zla koje ga je zadesilo - dodala je rođena Rimljanka.
Miha razbucao opaku bolest! Kakav bestseler u najavi...

Bolonja za Mihu, to je primer celoj Italiji

Bolonjin prvotimac Matija Bani ponudio je Italiji recept iz svog kluba u borbi protiv koronavirusa.

- Želeo bih da se zemlja ujedini na isti način na koji je to učinila Bolonja u odsustvu Mihajlovića. Ako iskoriste naš primer, neće napraviti grešku - rekao je štoper Bolonje.

On je dodao da ih je dolazak hrabrog trenera, iako bolesnog, na utakmicu u Veroni podstakao da imaju dobru sezonu. - Njegovo ispunjenje obećanja da će doći je postalo naš adrenalin. Dogovorili smo se da ga učinimo ponosnim, nekad smo uspevali, nekad nismo - rekao je Bani.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Vlada
  16/04/2020 - 10:01
  Sve je to lepo. Ali u zemlji Srbiji ko nema para za lecenje od leukemije i nema para da plati presadjivanje kostanje srzi taj da umre,jel da? Pa naravno.
 • Korisnik: ljuba8
  15/04/2020 - 12:44
  Sve se jakom voljom i disciplinom postize. Ipak treba slusati struku. Zato ne treba pljuvati doktore i policiju, jer kada nam zagust i u nevolji smo, pa prvo njih zovemo u pomoc sto se i sada pokazalo u ovim teskim trenucima..!!
 • Korisnik: zagondzija
  15/04/2020 - 11:48
  Bravo nas ratnice, ✊💪🇷🇸👍
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi