Veljko Simić na pripremama u Antaliji
FK Crvena zvezda
Veljko Simić na pripremama u Antaliji

FK Crvena zvezda

Veljko Simić na pripremama u Antaliji, Foto: FK Crvena zvezda

"Malo smo lošije ušli u prvo poluvreme, trebalo nam je vremena da uđemo u ritam. Ima malo i do toga što je poslednji meč na pripremama, stigao je umor, teške su noge, ali kako je prolazilo vreme podizali smo tempo i u drugom delu igre izgledali smo jako dobro", rekao je Simić.

PROČITAJTE JOŠ:

Za generalnu probu na pripremama u Antaliji Crvena zvezda je imala protivnika po meri.

"Maribor je bio odlična provera, zaista su jaka, čvrsta ekipa. Vidi se da su redovni učesnici evropskih takmičenja. Možda se sretnemo na leto u kvalifikacijama, ali ne biramo protivnike, gledamo samo sebe. Važno nam je da budemo potpuno spremni za svakog protivnika, ali ima još dosta do leta. Sada nam je najvažnije da ostvarimo uspeh u prvenstvu i Kupu".

PREPORUČUJEMO I OVO:

Fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se u subotu u Beograd. Za sedam dana, 16. februara, od 16 sati na svom terenu dočekuju ekipu Vojvodine u okviru 22. kola Superlige Srbije.

"Potpuno smo spremni za nastavak prvenstva. Odradili smo na Kipru fantastično fizičku pripremu, u Turskoj smo poradili na nekim detaljima u igri, tako da smo apsolutno spremni za sve izazove u prvenstvu i Kupu", poručio je Simić.